Cikkek a kézimunkáról

Kézimunka step by step


Sokkal magabiztosabb szeretnél lenni, mikor a kezedbe veszed a dolgokat? Íme néhány kézenfekvő tanács, hogy otthon légy a kézimunkában és boldoggá tedd a pasidat.

 

Helyezkedj el

Nem mindegy, hogy bal vagy jobb kezes vagy. Majdnem az összes nő olyan helyzetben próbál élvezetet okozni a párjának, ami kényelmetlen vagy természetellenes számára. Ha fekszik, egyszerűen gördülj fölé, adj neki egy hosszú, forró csókot, majd kerülj arra az oldalra, amely kényelmesebb neked. Ne félj attól sem, hogy a szokásos egymás melletti pozíciót lecseréld valami sokkal izgalmasabbra.

Például álljon előtted, miközben te az ágy szélén ülsz, vagy feküdj hanyatt, ő pedig térdeljen föléd.

 

Jobban csúszik

A nőknek sokkal jobb természetes síkosító rendszerük van, mint a férfiaknak. Ezért mikor a pasik kényeztetik magukat, mindig testápolót vagy más síkosítót használnak. Egy nem nedves pénisz meglehetősen érzékeny az érintésre. Csúsztasd a kezed fel és le a hímtagon- ez a szokásos férfi maszturbálási technika - ; sokkal nagyobb élvezetet nyújthat, ha nedvesítés nélkül csinálod, mint a vad rángatás.

A nyál például nem rossz megoldás a síkosításra, viszont ha igazán nagy élvezetet akarsz okozni, nyugodtan használj síkosítót. Biztosan nagyon beindul, mikor meglátja a tubust, úgyhogy nyomj belőle bátran a tenyeredbe. Vigyázz, hogy ne használj túl sokat, mert az csökkenti a súrlódást és így a kéjt.

 

Ne félj, nem harap!

A szex szakértői mindenhol a világon ugyanazt mondják: a nőkhöz finoman, lassan kell érni, míg a férfiakhoz keményebben és gyorsabban. Sok nő követi el azt a hibát, hogy óvatosan nyúl a hím becses testrészéhez. Például ha a hüvelyk- és mutatóujjad közé fogod, mintha üvegből lenne, az a legkevésbé sem szexi. Sőt, a pasi azt hiheti, nem szívesen érsz hozzá.

Ehelyett ragadd meg egy megfelelő és határozott mozdulattal és folytasd gyakorlottan és magabiztosan.

 

Ne csak a kezed járjon

A legtöbb pasinak élvezetet okoz - van, akinél pedig egyenesen szükséges -, ha nem csak a kezed használod. Nem számít, mennyire jók a készségeid ezen a téren, mindenképpen kell a további stimuláció, hogy felgyorsítsd a csúcshoz vezető utat vagy még nagyobb élvezetet okozz.

Tehát míg egyik kezeddel a lényeget markolod, nyaldosd a heréit vagy csókolgasd a mellbimbóját. Tedd az egyik kezed L alakban a pénisz tövére visszahúzva a bőrt a medencéje felé. Így nemcsak nagyobbnak látszik, hanem érzékenysége is megnő

 

Gyakorlat teszi

Ha a kézimunka-technikákról olvasol, már azelőtt elmegy a kedved, mielőtt kipróbáltad volna a tanácsokat? Szeretnéd lenyűgözni az új hímedet, viszont leégni sem akarsz? Hát gyakorolj egy tárgyon; például egy függönyrúdon vagy kígyóuborkán. Az alapvető trükk, amit el kell sajátítanod: csúsztasd fel a kezed az egyik oldalon, tégy egy kört a tenyereddel a tetején, majd csúsztasd le a másik oldalon.

Speciális technika, ha megragadod a péniszt a tövénél, majd felfelé csúsztatod a kezed, míg el nem éred a tetejét. Itt állj meg kis időre és dörzsöld hozzá a tenyeredet lassú, kicsi, szexi köröket írva. Ezután csúsztasd le a kezed természetesen és lassan, míg el nem éred újra a kiindulási pontot. Aztán kezdheted újra, csak most a másik irányba. Csináld meg tízszer- minden kör tartson kb. 10 másodpercig- , majd turbózd fel egy gyors határozott pumpáló mozdulattal. Ismételd újra és újra a kört, és mindig adj hozzá több fel-le mozdulatot. Csökkentsd a pumpálást, ha a pasid túl közel kerül a beteljesüléshez, és még más terveid is vannak.

 

 

A tökéletes kézimunka – tökéletes farokverés

 

Ha nem akarod a szádba venni: Kapcsolj kézi irányításra, és kápráztasd el párodat vérforraló simogatással. Ismerd meg a legjobb technikákat! A szexuális toplistán az orális szex – mint férfikedvenc – vitathatatlanul előkelő helyet foglal el, ha azonban szeretnél egy kis játékosságot csempészni együttléteitekbe, ne mindig az ajkaiddal juttasd el partneredet a csúcsra! A kézi kényeztetés akkor is remek megoldás, ha nem szívesen veszed a szádba párod legbecsesebb testrészét, mégis szeretnéd huncut örömökben részesíteni. Irányítsd ujjaidat az öle felé, és lepd meg a legérzékibb simogatással, amit valaha átélt!

Hogyan csináld?
Egy pillanatig se legyenek gátlásaid, és kérdezd meg a legilletékesebbtől, mit csinálj: hidd el, örömmel ad útmutatást. Természetesen a férfiak között is akad, aki inkább pironkodva letagadja barátnője előtt, hogy hét éves kora óta végez önkielégítést, de népesebb az a tábor, aki előszeretettel vall gyönyörének titkáról. Kérd, hogy mutassa meg a legmegfelelőbb ritmust, sebességet és a szorítás erősségét is úgy, hogy kezével vezeti magán ujjaidat.
Amikor úgy gondolod, hogy tisztában vagy a teendőkkel, átveheted az irányítást, hogy végül te magad juttasd el a csúcsra, ha azonban szükséges, továbbra is kérj közben visszajelzéseket, hogy mikor csinálod jól. Ha túlságosan szemérmes, próbáld meg feltalálni magad, és figyeld teste önkéntelen jelzéseit. Ahol úgy érzed, hogy valami nem az igazi, kérdezz rá, hogy válts-e lassabb ritmusra, vagy esetleg a szorítást vedd-e szorosabbra.

A legjobb érintések
Bár partnered útmutatása a legbiztosabb út a gyönyör felé, ha másképp nem rendeli, ezt az általános forgatókönyvet követve te is a kezedbe veheted az irányítást. Az egyik kezeddel tartsd a hímvesszőt, a másikat pedig csúsztasd végig rajta, teljes tenyereddel beborítva azt. Amint felkapaszkodsz ujjaiddal párod szerszámának csúcsára, finoman szorítsd ökölbe kezed, hogy a lehető legnagyobb felületen érintsd a makkját is. Fontos azonban, hogy amíg nem elég nedves a pénisze, semmiképpen ne húzd vissza az előbőrt, mert ezzel fájdalmat okozhatsz. Ha a körülmények megfelelőek, már játszadozhatsz a hímvessző hegyével is úgy, hogy finoman fel-le húzogatod az előbőrt.

Érezd a szorítást!
A második legfontosabb alapszabály, hogy ügyelj markod szorítására. Ha nagyon finoman fogod meg a hímvesszőt, partnered semmit nem érez, ha pedig túl szoros vagy, az kellemetlen lehet, vagy sietteti az orgazmust. Ha kétségeid vannak, inkább kezdd finoman, és kérdezd meg, mikor szorítod pont annyira, ahogyan jó neki. Ügyelj azonban arra, hogy akkor se válts túl szoros fogásra, ha időközben téged is elönt a vágy.

Érezd a ritmust!
A ritmusnak akkor is fontos szerepe van, ha kezeddel tévedsz partnered ölébe. Lassú, óvatos tempóval indíts, majd fokozatosan gyorsulj fel, ha viszont érzed, hogy már közeledik az orgazmus felé, tartsd az adott ritmust. Természetesen minden pasi másképp szereti, de ne keseredj el, ha eleinte nem találod el a megfelelő tempót: párod segítségével két-három alkalom után garantáltan ráérzel arra, hogyan lehetsz igazán vadító. Ha elfárad a kezed, egy időre pihentesd ujjaidat úgy, hogy tenyeredet párod pénisze körül nyugtatod, és csak erősödő, majd gyengülő szorításoddal izgatod. A szünet után nem kell mindent az elejéről kezdened, de ne is azzal a tempóval folytasd, ahol abbahagytad: egy kis bemelegítő után térj vissza az orgazmust ígérő sebességhez.

Mi legyen a végén?
A férfiak többsége szereti, ha a tetőpont felé közeledve gyors mozdulatokkal és szorosabbra vett kezekkel tevékenykedsz ölében. A gyönyör pillanatában azonban feltétlenül lassíts, ekkor ugyanis a csiklóhoz hasonlóan túlérzékennyé válhat párod pénisze. Ami pedig a gyönyör eredményét illeti, azzal lehetsz a legvadítóbb, ha engeded, hogy párod a melledre vagy a hasadra élvezzen.

Síkosító
Az orális szex esetében nem jelent nagy problémát a síkosítás, hiszen adott a legtermészetesebb eszköz, amivel kellőképpen nedvessé teheted a terepet. Ha azonban kezeddel szeretnél gyönyört okozni párodnak, nem biztos, hogy egy kis nyál és az előváladék elég, úgyhogy feltétlenül legyen a közelben síkosító.